Unconfigured Ad Widget

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Katalizatory

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Katalizatory

Od jakiegoś czasu zapala mi się kontrolka "check engine", a samochód stracił moc i strasznie kopci. Byłem u mechanika, który powiedział, że to wina katalizatora, ale nie wiem, czy muszę go wymieniać, czy można to jakoś naprawić. Czy ktoś z Was miał podobny problem? Warto inwestować w regenerację katalizatora, czy lepiej po prostu wymienić go na nowy? Gdzie znajdę dobre części, które będą pasować do mojego modelu? Z góry dzięki za pomoc!​

Katalizator to niestety dość drogi element, ale jeśli masz problemy z jego działaniem, to warto zastanowić się nad regeneracją, szczególnie jeśli jest to stary samochód. Czasami wymiana na nowy to kosztowna opcja, a regeneracja może dać Ci podobne efekty za mniejsze pieniądze. Z kolei, jeżeli zdecydujesz się na wymianę, to sprawdź sklep E-motoryzacyjny https://e-motoryzacyjny.pl/ – znajdziesz tam dobrej jakości części samochodowe, które będą pasować do Twojego modelu. Miałem podobny przypadek z moim autem i właśnie tam zamówiłem katalizator. Często regeneracja wystarcza, ale wszystko zależy od stopnia zużycia. Jeśli nie chcesz ryzykować, to wymiana na nowy będzie pewniejsza.​

Comment

Working...
    X